RESTAURANT MUCHA

RESTAURANT MUCHA Eten, drinken & genieten in stijl!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 110 beoordelingen
9 feb 2018 om 21:03 Super goed verzorgd en super lekker
5 feb 2018 om 14:49 heerlijk gegeten! en mooi op tijd gebracht!
4 feb 2018 om 19:17 Duurde ietwat lang maar absoluut het wachten waard netjes verpakt.. heerlijk eten! Absoluut voor herhaling vatbaar
28 jan 2018 om 20:39 Heerlijk gegeten, keurig verpakt. Eten was warm, maar niet heet. Misschien toch nog eens wat op verzinnen, ik lees het vaker terug. Cake was naar mijn mening iets droog. Buikspek was heerlijk!!! We hebben genoten en bestellen zeker nog eens!
30 dec 2017 om 21:28 Fantastisch! Heerlijk gegeten! Bezorgen duurde wat lang, maar het wachten was het meer dan waard!
30 dec 2017 om 21:09 Het eten was absoluut fantastisch. Helemaal niks op aan te merken. De volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen.
16 dec 2017 om 8:30 Echt heerlijk! Alsof je uit eten bent in je eigen huis. Had de reviews gelezen en zag dat mensen ook heel enthousiast waren over de grootte van de porties, dat vonden wij dan niet echt. Maar het eten was echt super lekker en netjes verpakt !
15 dec 2017 om 23:38 Mijn bestelde ribeye met krieltjes en knoflookboter was qua smaak subliem, goede portie met verse groenten. Echter de maaltijd was lauw ipv warm. Ondanks dat lekker gegeten.
8 dec 2017 om 23:50 Wat een verademing tussen alle matige bezorgrestaurants! Levering slechts de helft van de verwachte tijd, elk gerecht in een luxe doos geleverd in plaats van zo’n goedkoop wit plastic tasje en elk gerecht gewoon overheerlijk. Restaurantkwaliteit aan hu
26 nov 2017 om 22:25 Bizar lekker weer
11 nov 2017 om 21:22 Bezorgtijden weet ik niet eens meer. Het was in ieder geval veel sneller dan aangegeven werd. Het eten was heerlijk, een enorm grote, goed dun gesneden en smakelijke carpaccio. En de vis was ook erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.
30 okt 2017 om 6:53 Bezorging in weekend binnen 30min. Netjes verpakt. Smakte goed